Mnenja portretirancev

Izkušnje portretirancev s fotografiranjem

“Zdravo, Janez. Moram ti povedati, da iz trenutka v trenutek bolj podoživljam včerajšnjo prečudovito izkušnjo in sem ti neskončno hvaležna. Verjamem, da se zavedaš, kako krasno opravljaš svoj poklic?

Sem ravno prijateljici govorila, da komaj čakam, da slike vidim. Res, ne morem nehat razmišljat, prav noro, kako zdravilno za dušo. Vsaka ženska bi morala to narediti!”

M.

 ____________________

“V veliko veselje mi je bilo sodelovati s fotografom Janezom Maroltom.

Je poosebljanje moškega kavalirstva, fotografske profesionalnosti in prikupno simpatičnega nastopa. Zanj je portretirančeva osebnost na prvem mestu, nastavljanje njegovemu objektivu pa je nekaj, kar bi lahko poimenovali »pure enjoyment« .

In ko še ne veš, kako bodo fotografije izgledale – je smeha, spontanosti in magičnih trenutkov še in še. Ko pa dejansko pridejo na plano prve fotografije, se zaveš, da je iz tebe izvabil nekaj, kar do sedaj ni uspelo še nobenemu. Uau!

Definitivno bo »moj fotograf« še vnaprej! Naslednje slikanje – ko spremenim frizuro/se poročim/bom v stanju nosečnosti/etc. etc. “

Ana Kunstelj, portretiranka

Portreti_0_032

 ____________________

“Verjetno nisem edina, ki se pred fotografskim objektivom ne počuti ravno domače. Zdaj vem, da je skrivnost v izbiri pravega fotografa. Pri Janezu v studiu občutek neugodja izgine. Prijetno vzdušje in profesionalen pristop, ki želje pretopi v odlične fotografije, so kombinacija, ki jo z veseljem priporočam! In lepo je na koncu vzeti v roke fotografijo, ki jo z veseljem postaviš na polico v otroško sobo, da je mami s svojim nasmehom tam tudi, ko je ni.”

Portreti_0_035

Kristina Pahor, portretiranka

____________________

Če si želiš podobne izkušnje in svojih fotografij, rezerviraj svoj termin!